Wat begonnen is als een hobby, is al snel uitgegroeid tot een passie van het maken van kaarsen en wax melts. We begonnen met het maken van geurkaarsen en zijn al snel uitgebreid naar een selectie van bruisballen, body butters, handcrèmes, zeep, etc. en zijn nog van plan om hier verder in te groeien.

Bij het maken van de kaarsen en melts, werken we met soja wax. Dit is een ingrediënt die beter is voor het milieu dan de 'standaard' paraffine wax. Het is een plantaardige wax afkomstig van sojabonen en heeft als grote voordeel dat de wax 40% langer blijft branden dan gewone paraffine wax. Bij het branden/smelten van deze wax komen er dus ook geen chemische stoffen vrij.

Ook maken wij bruisballen van verschillende soorten, maten en geuren.  Af en toe kan je ons terugvinden op evenementen en markten. Indien u wenst, kunnen wij op aanvraag aanwezig zijn op uw evenement en producten voorzien voor bijvoorbeeld een babyshower, gender reveal, kleine attenties bij verjaardagen, communie, geboorte, trouw enzovoort. 

Wij hopen dat onze creaties aan uw verwachtingen voldoen en doen ons uiterste best om u te voorzien van de beste handgemaakte kwalitatieve producten.